ONTDEK JE TALENTEN

Online Talent en Motivatie Analyse (TMA)

TMA (talent en motivatie analyse) is het hoogst gewaardeerde instrument om een gedegen en betrouwbaar inzicht te krijgen in jouw drijfveren, talenten en competentiepotentieel. TMA is gefundeerd in de ‘positieve psychologie’, die ervan uitgaat dat je beter competenties kunt ontwikkelen waar je talent voor hebt, dan dat je gaat sleutelen aan je drijfveren.

Gemiddeld hebben mensen 10-15 talenten en de combinatie daarvan maakt jou uniek. En dat is precies waar een TMA jou haarfijn inzicht in geeft: jouw unieke set van talenten. Deze talenten zijn gekoppeld aan 45 competenties en als jij je TMA hebt afgerond, heb je daar een exact inzicht in. Jezelf ontwikkelen vanuit je natuurlijke kracht is immers het beste recept voor een succesvolle carrière!

 

Persoonlijke ontwikkel omgeving:

  Direct na afronding van je TMA analyse krijg je direct inzicht in jouw Talenten en een praktische en inspirerende doorvertaling daarvan naar allerhande situaties variërend van “Samenwerken” tot “Thuiswerken” en van “Meer durven” tot de “Valkuilen van jouw talenten”.

  In deze mobile first leeromgeving vind je tientallen Workouts voor alle uitdagingen waar je tijdens je werk tegenaan kan lopen. Variërend van Omgaan met conflicten tot Creatief problemen oplossen en van Coachend leiding geven tot Gedisciplineerder werken. Ook kun je heel gemakkelijk feedback vragen en het inzicht in jouw talenten delen met je collega’s.

  Ook is er de mogelijkheid – via de optie Verbinden – om je talenten te delen met collega’s en dus ook om de talenten van anderen in te zien (als zij die met jou hebben gedeeld). Talenten delen met elkaar is extra inspirerend omdat je dan ook maatwerkadvies krijg hoe jullie er in de samenwerking het beste van kunnen maken. Tenslotte kun je ook Feedback vragen op je talenten.

  Talenten
  Talenten
  Talenten
  Talenten

  Voor een nadere duiding van je uitkomsten is een Talentgesprek met een daarvoor opgeleide en gecertificeerde TMA coach een goed idee. De coach kan de uitkomsten met jou bespreken en terugkoppelen. Via de coach kun je inzicht krijgen in jouw exacte scores op de 22 TMA drijfveren en een rapportage daarover krijgen.

  Op www.coachtalent.nl vind je een overzicht van TMA gecertificeerde talent coaches.