OVER JAN PRINS

Jan Prins is een enthousiaste gebruiker en ambassadeur van de TMA methode. Inmiddels heeft hij al meer dan 1.000 talentgesprekken gevoerd. Hij heeft dat gedaan in rollen als head hunter, als recruiter, als business coach, als manager, als ondernemer en als vriend. ‘Uit elk talentgesprek haal je weer iets anders, maar vrijwel altijd ervaart mijn gesprekspartner in zo’n gesprek een ‘moment of enlightment’. Een inzicht over zichzelf wat ze nog niet wisten of waar ze nog niet eerder op zo’n manier naar hadden gekeken maar wat wel vaak gaat over iets wat ze al wel voelden.’

Jan Prins

Jan heeft vele honderden mensen getraind in het gebruik en toepassing van de TMA methode. Zonder uitzondering betrof dat de bedrijfsmatige toepassing van de TMA methode voor selectie, ontwikkeling, coaching en aansturing van medewerkers.

Het videokanaal en de podcast Talentgesprekken zijn een poging om de TMA Talenten Analyse meer naar het publieke domein te brengen. ‘Ik gun iedereen inzicht in zijn of haar talenten en ik geloof dat iedereen daar ook beter van wordt. Het helpt je om betere beslissingen te nemen over je eigen leven en carrière.’ En ‘pas als jezelf beter begrijpt ben je ook beter in staat om anderen te leiden en succesvol samen te werken en te leven’.

Jan is vader van 3 tieners, woont in Bussum, sport graag en is actief als ondernemer.

Kijk hier om te zien wat Jan’s talenten zijn.
Of volg Jan op Twitter.
Je kunt hem ook vinden op LinkedIn.

Wil je graag in contact komen met Jan?

Bijvoorbeeld omdat je denkt dat je met je bedrijf iets wilt doen met TMA methode, hem graag als spreker wilt inhuren, graag wil brainstormen over een spannend nieuw business concept of zelf graag een talentgesprek met hem zou willen voeren. Vul dan onderstaand formulier in.

Jan: ‘De inzendingen komen rechtstreeks in mijn eigen mailbox, ik lees alles en ik reageer persoonlijk’.

Ontvang meldingen als er nieuwe talentgesprekken zijn